Ook als het gaat om een trouwerij is er ‘mode’. Om de zoveel jaar zijn er weer andere soorten trouwjurken te koop die iedereen dan ook draagt. Het ene jaar is dat lang met een koepel en het andere jaar weer zonder koepel of juist kort voor en lang achter. Er is van alles. Zo zie tegenwoordig op bruiloften veel do-it-yourself. Stoffen vlaggetjes en bloemen die zelf geplukt zijn in een vaas. Erg leuk! Daarnaast trouwen veel mensen op een eigen locatie in plaats van op het gemeentehuis. Niet iedere locatie is daarvoor als geschikt aangewezen door de gemeente. Het Koetshuis in de Krimpenerwaard is een prachtige officiële trouwlocatie. Je feest en het ja-woord op één plek, dat kan nu! Trouwen Krimpenerwaard is zo leuk door de mooie omgeving. De Krimpenerwaard is centraal gelegen midden tussen Utrecht, Rotterdam en Schoonhoven. Trouwen Krimpenerwaard staat bekend om de rustige omgeving en de mooie weilanden. Je kunt dus trouwen Krimpenerwaard tussen de koeien als je dat wil.

Trouwen Krimpenerwaard, het kan niet mooier!

Het Koetshuis heeft meerdere zalen waar je in het huwelijk kan treden. Ook zou het een mogelijkheid zijn om het huwelijk te voltrekken in de mooie tuin. Hoe ziet het eruit als je gaat trouwen Krimpenerwaard? Er ligt een 14 meter lange rode loper, waar op het bruidspaar binnen zal lopen. Zo zal het bruidspaar treden naar de huwelijkszetel. De ambtenaar van de burgerlijke stand zal het huwelijk dan voltrekken, waarna het feest natuurlijk losbarst. Jullie zijn getrouwd en dat is zeker wel een feestje waard. De bruidstaart kan worden aangesneden en de champagneflessen kunnen geopend worden. Met trouwen Krimpenerwaard zal het zeker een onvergetelijke dag worden.

 

Het gaat hier over Het Koetshuis, een prachtige locatie voor trouwen Krimpenerwaard, gelegen in het Groene Hart. Je kunt als bruidspaar zelf kiezen welke zalen je wilt. Bij de ene zaal ligt een aangrenzend terras en zo hebben de zalen beide hun eigen voordelen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.