Een mooie foto die je misschien zelf gemaakt is de moeite waard om op te hangen. Je wilt hier een mooi plekje voor hebben aan de muur en daarom wil je deze foto eerst inlijsten voordat je de foto op kan hangen. Nu zijn er verschillende lijsten beschikbaar die vooral in standaardmaten te leveren zijn. Het kan zo zijn dat je een andere maat van de foto hebt en hier geen standaard lijst voor te vinden is. Dan kan je nu bij verschillende zaken zorgen voor lijsten op maat. Zo zorg je ervoor dat ook jouw foto op een mooie plek te vinden is in het huis en dat het er ook nog mooi uitziet.

Soorten en maten

Er zijn verschillende soorten standaardlijsten beschikbaar voor een foto of schilderij, maar het liefst wil je de lijsten op maat hebben en dat is mogelijk. Nu zijn er wel verschillende opties. Als je een heel groot schilderij hebt, dan is het mogelijk dat je 4 losse delen van de lijst krijgt. Deze moet je dan zelf nog even aan elkaar zetten als je de foto ophangt. Mocht de lijst iets kleiner zijn, dan is het mogelijk dat je de lijsten op maat in 1 geheel aangeleverd krijgt.

Een mooi plekje in huis

Als je de lijsten op maat in huis hebt, dan is het kijken naar een mooi plekje om de foto op te hangen. Doe je dat op een slaapkamer, of ga je dat in de woonkamer ophangen? Er zijn meerdere opties waar je de foto op kan hangen. Vaak is het belangrijkste dat het een mooie foto is en dat er ook een mooie lijst omheen zit. Dan maakt het vaak niet uit op welke plek de foto hangt.

Mogelijkheden bespreken

Wil jij de lijsten op maat hebben? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.