Het is alweer bijna Valentijnsdag. Heb je een vriend of vriendin en wil je hem of haar dit jaar verassen? Dan hebben wij hieronder verschillende leuke opties uitgeschreven!

 

Ga erop uit!

Ga eens een dagje weg, kies bijvoorbeeld een stad uit waar jullie alle twee nog nooit geweest zijn. Zo kunnen jullie samen de nieuwe stad verkennen en hier romantisch doorheen lopen. Denk hierbij aan een wandeling door het centrum, misschien wat shoppen en uiteraard lekker eten bij de leukste restaurantjes. Als afsluiting kunnen jullie heerlijk een nachtje slapen in een hotel in de stad. Zo kan je ook nog een wijntje drinken tijdens het avondeten en kan je de volgende dag op je gemakje weer richting huis. Zo hebben jullie samen een romantische mini-vakantie gehad!

 

Liefde gaat door de maag…

Ze zeggen altijd dat liefde door de maag gaat, hoe leuk is het dan om een taart voor je geliefde te bakken? Maak de lievelingstaart van je partner en doe de taart in een mooie taartdoos. De taartdoos kan je nog versieren met een mooie tekst. Je kunt ook een lieve foto van jullie samen bedrukken op de taartdoos. Zo heb je een origineel cadeau wat vast in de smaak valt!

 

Koop iets wat hij of zij al heel lang wilt

Waarschijnlijk hoor je je vriend of vriendin af en toe weleens roepen: ooh dat wil ik graag! Onthoud deze dingen zodat je het voor Valentijnsdag kunt kopen. Waarschijnlijk is hij of zij onwijs blij met het cadeau omdat dit echt iets is wat hij of zij wilt! Hang er nog een lief kaartje aan en ik weet zeker dat jij dit jaar punten scoort! Bewaar voor de zekerheid het bonnetje, misschien wilde hij of zij het toch niet zo graag, dan kan je het altijd ruilen voor wat anders.