Ja, het is eindelijk zover! Je mag eindelijk gaan shoppen voor een trouwjurk. Natuurlijk kan ik je vertellen hoe je dat het beste kunt doen, maar in deze blog lees je juist wat je vooral niet moet doen bij het shoppen van een bruidsjurk. Ben jij al benieuwd naar de meest gemaakte fouten?

Breng 2 of 3 mensen mee

Ik begrijp best dat je niet zomaar een bruidsjurk aanschaft en dat je het liefst zoveel mogelijk meningen van anderen wilt horen, maar is dat eigenlijk wel echt nodig? Want maken 10 verschillende meningen het niet onmogelijk voor jou om de perfecte jurk te vinden? Maak het jezelf niet nog moeilijker dan het al is en breng 2 of 3 mensen mee bij het passen van trouwjurken.

Start van je zoektocht naar een trouwjurk

Wanneer is het nou verstandig om te beginnen met het zoeken naar de perfecte trouwjurk? Ik raad je aan om niet meer dan 12 maanden van te voren beginnen met je zoektocht. Ga pas winkelen voor een jurk als je ook echt van plan bent om een jurk aan te schaffen. En dan nog iets, stel het zoeken van een jurk ook niet uit. Het kan soms wel 5 tot 8 maanden duren voordat jouw jurk wordt geleverd.

Laat je niet misleiden

Laat je ook niet leiden door allerlei kortingen die je kunt krijgen bij een trouwjurk. Veelgemaakte fouten zijn het kopen van een jurk op een online website of bij een ‘alleen vandaag’ korting website. Daarnaast kopen ook veel vrouwen een sample van een bruidsjurk. Dit betekent dat de bruidsjurk ook door vele anderen is gepast. Wanneer je ook zo’n sample jurk wilt kopen, is het verstandig om de jurk heel goed te checken op eventuele beschadigingen. Hoe vervelend is het als je een jurk koopt voor een mooi prijsje en achteraf blijkt dat je honderden euro’s moet besteden aan het maken van die jurk?

Ben je nog op zoek naar bruidsmode Epe? Bezoek dan zeker eens de website van Bruidshuis Dokter-de Graaf.