Er zijn allerlei magazijnsystemen waar veel mensen niet vanaf weten. Deze zijn net nieuw op de markt of niet zo bekend. Dat niet iedereen het over een magazijnsysteem heeft, maakt niet dat het geen goed magazijnsysteem is. De entresolvloer is zo’n magazijnsysteem. De entresolvloer wordt niet alleen steeds populairder in magazijnen, maar ook op kantoren. Met de entresolvloer maakt u namelijk zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte. De m2 van het pand wordt verdubbeld zonder verbouwing. Op deze manier kunt u extra opslagruimte of extra werkruimte creëren.

De hoge stellingen kunnen de deur uit en kunnen worden vervangen door een veilige tweede verdieping. Veiligheidseisen zijn tegenwoordig hoog en neem daarom geen risico’s met te hoge stellingen. Natuurlijk snappen wij dat er geen andere optie is omdat een extra ruimte nog meer kost, terwijl er in de hoogte nog veel ruimte gebruikt kan worden. Daarom is er dit magazijnsysteem die alle ruimte zal gebruiken.

 

Hoe zit de entresolvloer in elkaar?

Een entresolvloer bestaat uit kolommen, sigmaprofielen en houten- of metalen vloerelementen. Dat zorgt er voor dat de entresolvloer snel en gemakkelijk geplaatst kan worden op de plaats waar u deze wenst. Stel dat u de vloer toch wilt verplaatsen of mee wilt verhuizen, dat kan allemaal. FGN magazijnsystemen wil u daar natuurlijk bij helpen. Een andere positief punt aan de entresolvloer is dat het magazijn of het kantoor er zeker mooi uit zal zien. Er zijn namelijk geen hinderlijke verticale schoringen. Leidingen en bedradingen worden allemaal weggewerkt door sigmaprofielen. Ook kunt u ervoor kiezen dat de wand- en plafondsystemen worden afgewerkt.

 

FGN magazijnsystemen

Wilt u graag meer weten over magazijnsystemen of professioneel advies op maat ontvangen? Neem dan gerust contact op met FGN magazijnsystemen. Ook kunt u een kijkje nemen op de website waar u meer informatie kunt vinden. De medewerkers staan voor u klaar!