Een goed dekbed zorgt voor een goede, warme nachtrust. Wanneer je niet tevreden bent over je dekbed, slaap je niet lekker en heb je het koud. Dekbedden Hilversum is gespecialiseerd in het juiste dekbed voor jou.

 

Dekbedden Hilversum – echte kwaliteit

Dekbedden Hilversum is de beddenspeciaalzaak sinds 1998 van de Vechtsreek & Stichtste Vecht. De winkel is sfeervol, warm en je wordt er persoonlijk geholpen. Met een showroom van ongeveer 300 m2 bieden wij een ruime collectie bedden en bed textiel. Ons assortiment bestaat uit een mix van merken en ons eigen merk PUUR. We bieden producten in verschillende productklassen, zo houden we rekening met alle wensen en behoeften van iedereen.

 

Hoe kies je een goed dekbed?

Om goed te slapen en uitgerust wakker te worden, moet je lichaam de juiste temperatuur hebben tijdens je slaap. Naast een goed matras en beddenbodem, is het juiste dekbed belangrijk.

 

Dekbed vulling

Dekbedden hebben vaak verschillende vullingen. Zo kun je kiezen uit dons, synthetisch of katoen. De tijk, het omhulsel van de dekbedvulling, moet dicht genoeg zijn om de vulling binnen te houden.

Tip van Dekbedden Hilversum: schud iedere dag je dekbed op en laat het even luchten. Zo blijft het fris en wordt het volume behouden.

 

Warmteklassen van het dekbed

Een goed ventilerend dekbed is belangrijk. Een goede ventilatie van het matras en het dekbed zorgt voor een fris en hygiënisch slaapklimaat. Naast de dekbedvulling is het belangrijk om te kijken naar de warmteklasse van het dekbed. Ook bij Dekbedden Hilversum houden we hier goed rekening mee.

Heb je het snel koud? Kies dan voor een warmteklasse 1 dekbed. Deze houdt iedereen extra warm. De meeste mensen kiezen voor warmteklasse 2. Dit dekbed past het beste bij het klimaat in Nederland. Heb je het juist snel warm? Kies dan voor een warmteklasse 3. In de zomer kun je het beste gaan voor een dekbed met warmteklasse 4. Zelfs in warme nachten is dit dekbed nog comfortabel.

 

Neem contact met ons op!

Kom langs bij Dekbedden Hilversum in onze winkel. We zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 – 17.30 uur. Bekijk op onze website al onze producten.