Het klinkt misschien raar, maar ook in de zomer kun je heel goed een thee bar huren. Wanneer menig mens in de zomer gaat verlangen naar een verkoelend drankje komt ook de ijsthee weer voor de dag. Dit drankje zien we al vele jaren in de schappen van de supermarkten staan. Er komen ook steeds meer smaken bij die er voor zorgen dat de keuze steeds moeilijker wordt. Ook groene ijsthee en ijsthee met prik staan nu gewoon in het assortiment. Naar verse ijsthee, dat vind je eigenlijk nog nergens.

 

Verse ijsthee in de thee bar

Maar niet getreurd, er is veel mogelijk. De thee bar biedt nu ook verse ijsthee aan. Heerlijk verfrissend wanneer het buiten bloedheet is. Vallen de mussen van het dak? Geniet dan van een heerlijke, verkoelende thee. Heb je behoefte aan verfrissing? Ook dan kun je heel goed een ijskoud theetje drinken. En nog vers ook.

 

Verse vruchten

Het mooie is dat de ijsthee ook nog eens wordt gemaakt van verse vruchten. Hierdoor heb je niet alleen een verfrissend drankje op, maar biedt de thee bar je ook gelijk een flinke shot aan vitaminen. Hiermee kun je weer heerlijk verder met genieten op de ’s zomerse dag. De thee wordt altijd gemaakt door de beste sommeliers. Zij hebben al jaren ervaring waardoor je altijd verzekerd bent van een uitmuntende kwaliteit.

 

Muntthee

Er lopen op dit moment proeven met verse muntijsthee. Muntthee wordt flink vaak gedronken. Als ijsthee variant is echter nog niet veel beschikbaar. Om dit gat te vullen zijn op dit moment de beste sommeliers bezig met het ontwikkelen en verfijnen van de thee. Zodat we onze klanten alleen het beste van het beste voorschotelen. Want de naar muntthee hunkerende klant is altijd koning.

 

Wanneer deze smaak eenmaal mogelijk is kunnen we ook nog gaan experimenteren met verschillende fruitsmaken gemixt met de muntthee. Wellicht kunnen we hiermee een hele nieuwe trend ontwikkelen die de hele theewereld op haar grondvesten doet stuiteren.