Snelloopdeuren zijn in veel omgevingen toe te passen bij Efaflex hebben ze een uitgebreid assortiment met veel mogelijkheden. Efaflex biedt bijvoorbeeld snelloopdeuren voor parkeergarages, cleanrooms of industriële omgevingen. Bij Efaflex staat de kwaliteit voorop en dit is ook te merken aan de verschillende snelloopdeuren. Efaflex geeft zelf een bepaald aantal punten aan waar de snellloopdeuren aan voldoen:

  • Goede geluidswering
  • Hoge snelheid
  • Energiezuinigheid
  • De deuren zijn inbraak werend
  • Gepatenteerd Serie S spiraaltechniek
  • Bestand tegen windbelasting van 142 km/u dit is te vergelijken met een lichte orkaan

Voordat de snelloopdeuren geproduceerd konden worden is er een lange periode van onderzoek en ontwikkeling aan vooraf gegaan. Dit heeft geresulteerd in snelloopdeuren met veel technologie en veel kwaliteit. De deuren kunnen naar specifieke wensen worden ontwikkeld zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat de snelloopdeur voorzien moet zijn van extra isolatie of een soft touch. Verder kan de snelloopdeur ook voorzien worden van extra aanrijd- en explosiebeveiliging. Kortom Efaflex heeft voor veel wensen een specifieke oplossing.

Verschillende soorten snelloopdeuren

Zoals hierboven al vernoemd biedt Efaflex verschillende soorten snelloopdeuren aan een voorbeeld hiervan is de snelloopdeur voor een koeling. Voor koelingen is door Efaflex de SST-ISO-60 ontwikkeld deze snelloopdeur is bestand tegen de kou en de vochtigheid. Verder is deur ook heel goed geïsoleerd bij een koelcel is het namelijk van belang dat er een constante tempratuur aan wordt gehouden. Een ander voorbeeld van een snelloopdeur is de snelloopdeur voor garages. Bij deze snelloopdeur is er gelet op de openingssnelheid en sluitingssnelheid. Verder heeft deze deur ook de hoogste windbelastbaarheid zodat als de deur op de wind staat niet kapot gaat.

Meer informatie

Voor meer informatie over snelloopdeuren kunt u terecht op de site van Efaflex hier kan je ook een impressie krijgen van de verschillende deuren die Efaflex levert. Verder staan de contactgegevens ook op de site zodat je met Efaflex contact op kan nemen.