In ieder huis zie je wel ergens een mooie foto of een schilderij ophangen. De ene is nog groter dan de ander en alles heeft een verhaal. Misschien heb je die fot wel zelf gemaakt, of is het een schilderij van vroeger. Om het schilderij op een mooie manier op te hangen is het goed om een wissellijst aan te schaffen. Hiermee zorg je voor een mooi ombouw en kan het schilderij of de foto netjes ophangen. Wissellijsten bestaan ook al even en zijn zo beetje het belangrijkste wat nodig is bij het ophangen van een schilderij.

Soorten en maten

Zoals ik hierboven al even zei, niet elke foto of schilderij is even groot. Het is wel belangrijk om een wissellijst te hebben die precies past. Er zijn dus vele soorten maten beschikbaar. Mocht je nu echt een afwijkende maat hebben, dan is het beter om een wissellijst op maat te krijgen. Hier betaal je misschien iets meer voor, maar zo krijg je wel het meest optimale resultaat. Naast alle maten zijn er ook allemaal verschillende kleuren beschikbaar. Elke foto en elke schilderij heeft een andere kleur en dus hoort daar een passende lijst bij. Het gaat niet alleen om de kleur van wat je op moet hangen, maar ook de kleur van de muur waar deze opgehangen moet worden.

Kopen bij een specialist

Een wissellijst kun je het beste kopen bij een specialist. Naast alle standaardmaten is het ook mogelijk om een speciale maat op te geven. Deze wordt dan speciaal voor jou gemaakt en afgeleverd zodat ook jouw foto of schilderij opgehangen kan worden. Een echte toevoeging voor jouw kamer.

Contact opnemen

Als je wilt weten wat alle mogelijkheden zijn voor een wissellijst? Neem dan eens een kijkje op de website of bel desnoods de specialisten om antwoord te krijgen op jouw vragen.