In een bedrijfspand of magazijn lopen er contant mensen heen en weer en worden goederen van de ene naar de andere plek verplaatst. Een snelloopdeur kan hierbij het proces verbeteren en versnellen. Het werkt namelijk met een bewegingscensor die, als je dichtbij genoeg bent, geactiveerd word. Het gevolg ervan is dat de deur automatisch open zal gaan, zodat je direct door kan lopen.

Daarnaast houd een snelloopdeur warmte of kou in de ruimte en gaat het niet tochten. Hiermee bespaar je dus een hoop energie en wordt de luchtkwaliteit verbeterd. Ook maakt het de werkomgeving veiliger. Dat komt doordat het systeem zo is ingesteld dat, als er een botsing zou plaatsvinden, de deur zich automatisch intrekt. Als er nog mensen of objecten onder de deur staan blijft de deur open staan. Het materiaal van de deur is gemaakt van meebuigende zachte onderbalken. Dit verlaagt de kans op ongelukken.

Snelloopdeur aanschaffen

Dus als je op zoek bent naar een snelloopdeur voor jou bedrijfspand dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een enorm aanbod aan specifieke snelloopdeuren die in allerlei verschillende situaties en gebouwen van toepassing zijn. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit die wij hebben kunnen door ontwikkelen door middel van onderzoek en de nieuwste technologische vooruitgangen.

Vragen of opmerkingen over de snel-loop-deur?

Dan kan je ons altijd contacteren om vragen te stellen. Je kan ons bereiken via de mail of kies er voor om even te bellen. De contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Ook is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Wij proberen op werkdagen om binnen 24 uur te reageren.

Verder is het mogelijk om een snelloopdeur demo aan te vragen. Dan komen we de deur demonstreren bij jou bedrijfsterrein met een demo bus. Op deze manier heb je meteen een goed idee hoe de loopdeur precies werkt.