Als je een dj bent is het natuurlijk ook zeer belangrijk om een goede versterker te hebben. Vooral als je een dj bent, en een versterker dus niet gebruikt om gewoon wat muziek thuis af te spelen is het belangrijk om een goede kwaliteit muziek te hebben. Zeker als je in een volle tent staat te draaien is het belangrijk dat alle gasten optimaal van het muziek kunnen genieten, en dat ze niks van ruis moeten horen of muziek die niet helemaal goed is. Ook de mensen die achterin een zaal staan moeten het goed kunnen horen. Gelukkig hebben wij voor je een paar goede versterkers, die misschien wat kosten, maar die de investering zeker meer dan waard zijn. Oke, ze kosten misschien wel iets meer, maar na een aantal feesten kun je het zo wel weer terug verdiend hebben. Verder is SkyTec altijd bereikbaar als je nog vragen als dj hebt over hun apparaat. Ook als je nog aanraders of tips wil kun je hun altijd bereiken via de mail en/of telefoon, ze helpen je maar als te graag.

Aanraders versterkers voor dj’s

Skytec speakers zijn uitermate geschikt voor dj’s. Skytec Sky-3000 Mk3 versterker levert onwijs veel vermogen zodat heel de tent beslist op zijn kop staat. Als je als dj een zogenaamde 19″ rack hebt maakt dat niet uit, je kunt deze hier ook met veel gemak op aansluiten. Met een prijs van maar 269 euro is dit een zeer goed koopje om te doen. Eigenlijk wel een must-have voor elke dj die met een beetje kwaliteit wil draaien.
Skytec Sky-2000 Mk3 versterker; deze is voor de sky 3000 uitgekomen. Heeft ongeveer dezelfde functies, maar is 40 euro goedkoper. Verder is deze sky 2000 voorzien van een speciale ground lift schakelaar en diverse led clips.