Wanneer we het hebben over een belangrijk onderdeel van glasvezel dan hebben we het ook wel eens over de SFP module. U kunt deze module zien als een verbindingsstuk tussen de switch en de glasvezelkabel. Het grote voordeel van een switch is dat deze flexibel ingezet kan worden. Deze module is verkrijgbaar voor diverse afstanden. De verschillende snelheden zijn voor meerdere soorten aansluitingen beschikbaar. Er zijn ook meerdere soorten modules beschikbaar. De keuze voor een module licht aan welke snelheid u wil doen. Wilt u bijvoorbeeld een grote afstand overbruggen of wilt u juist heel snel alles gedownload hebben? Dit zijn allemaal vragen die meespelen. Er wordt maar 1 kabel geïnstalleerd en zo houden we toch de snelheid erin. We willen u ook graag inlichten over de verschillende mogelijkheden.

De geschikte SFP module voor u en uw bedrijf

Er zijn zoals we net al vertelde verschillende soorten van een SFP module beschikbaar. Ook ligt dit aan het type verbinding wat er gekozen is. ook ligt de keuze aan de snelheid. Maar waar we ook naar kijken is de afstand die u wilt overbruggen. Hierbij moet u denken aan een enkele modus en een dubbele modus overbrugging. We willen u helpen bij het kiezen van de beste keuze voor u. Maak dus direct de juiste keuze voor uw verbindingen en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Voor advies op maat kunnen wij uw partner zijn.

De toekomst van glasvezel

Wanneer we het hebben over de toekomst van glasvezel kunnen we de SFP module niet wegdenken. Deze zorgt er namelijk over beide kanten voor dat hij u gaat helpen met het overbruggen van gegevens. Bij ons kunt u ook nog kijken of u de normale methode nodig heeft of juist de + methode. Voor meer informatie over ons product kunt u het best even langskomen of bellen.