Seiko is een van de oudste horlogemerken die op de wereld bestaat. Het bedrijf achter de horloges Seiko is ontstaan in Tokio om precies te zijn in 1881. In het begin richtte Seiko zich alleen op zakhorloges en is nu zo’n 130 jaar later de leider op het gebied van innovaties en stijlvolle horloges die iedere dame graag zou willen dragen aan de pols. Seiko staat al jaren bekend om zijn speciale uitvoeringen. Zo is het nog niet zo lang geleden mogelijk om TV te kijken op de horloge of om berichten, e-mails en noem het maar op via de horloge te bekijken en te beantwoorden. Seiko is al jaar en dag een hoof begrip in de horloge industrie.

De beste kwaliteit tegen een mooie prijs

De eigenschappen van Seiko zijn duidelijk sterk en duurzaamheid. Omdat de horloges van de beste materialen zijn vervaardigd, is het daarom niet minder logisch dat de horloges minimaal 10 jaar meegaan waarvan je een garantiebewijs meekrijgt. Het gekke is aan de dameshorloges dat de horloges van Seiko met de beste materialen zijn gemaakt en dat de horloges toch licht zijn in gewicht. Nog een voordeel bij een Seiko is dat hij volledig 100% waterdicht is. Wees maar zeker dat een Seiko horloge een chique outfit helemaal af maakt. Je koopt voor een betaalbare prijs een kwaliteitsvolle dameshorloge.

Staan bekend en gebruikt de technologieën

De Seiko dameshorloges maken gebruik van de mooiste Japanse designs en je bent ermee zeker dat je hem overal op kunt dragen. Een speciale greep uit de collectie van Seiko is de Seiko Premier horloges. Seiko Premier zijn stijlvolle horloges die goed te dragen zijn overdag op bijvoorbeeld casual kleding. Voor de sportende dames is er nog meer goed nieuws want Seiko heeft onlangs een nieuwe lijn geopend met allemaal duurzame sporthorloges van de hoogste kwaliteit. Een kleine 20 jaar geleden experimenteerde Seiko met kinetische horloges die vandaag uitgegroeid zijn tot de beste kwaliteit en handige functionaliteiten. Gelukkig voor ons dames is de collectie zo uitgebreid en gewild dat het minstens een halve dag duurt voor we onze keuze hebben kunnen maken.