Toen mijn broer begon met lessen en zijn theorie voor de auto, was hij voor een langere tijd erg chagrijnig. Dit kwam omdat hij niet goed kon opschieten met de instructeur die hij kreeg toegewezen. Hij kwam vaak teleurgesteld thuis en had het voor een langere tijd niet naar zijn zin. Op een gegeven moment was hij het zo zat, dat hij is overgestapt van rijschool. Hij is toen naar de rijschool in Hoofddorp gegaan. Al snel merkte wij thuis dat dit de juiste stap was geweest. Hij kwam steeds met een voldaan gevoel thuis en had het idee dat hij elke keer steeds meer leerde. Uiteindelijk ging hij examen doen bij het CBR. En tot onze verbazing in, slaagde hij in een keer.

 

Mijn ervaring met de rijschool van Hoofddorp

Omdat mijn broer zo een goede ervaring had bij deze rijschool in Hoofddorp, had ik ook besloten om naar deze rijschool te gaan voor het behalen van mijn rijbewijs. En ook ik heb een hele goede en fijne ervaring gehad met deze rijschool. Ze denken echt met je mee en zijn tot alles in staat om jou een fijne leerweg te verzorgen. Ik had het geluk dat ik in een keer een fijne instructeur tot mijn beschikking had, waar ik het goed mee kon vinden en waar ik veel van kon leren. Wanneer dit niet het geval was geweest, kon ik altijd nog overstappen naar een andere instructeur.

 

Flexibele lestijden

Naast de flexibiliteit in instructeurs, was er ook veel flexibiliteit in de lesdagen of uren. Soms kwam het voor dat ik meerdere keren in de week leste, maar af en toe leste ik ook weken niet. Dit was ook een van mijn pluspunten bij de rijschool in Hoofddorp. Daarnaast had ook ik het geluk dat ik in ene kleer slaagde voor mijn praktijkexamen. Dit was natuurlijk een kers op de taart, wat betreft deze rijschool.