Heb jij per ongeluk je glas gebroken van je woning? Maar je hebt geen standaard afmetingen van de glazen die in je kozijnen zitten? Dan kan het een lastige klus worden om de juiste glazen te vinden voor je woning. Gelukkig voor jou kunnen wij glas op maat maken. Dus het maakt niet uit hoe de afmetingen zijn van jouw kozijnen, wij kunnen voor ieder kozijn passend glas maken. Herken jij je in dit probleem? Neem dan nu contact op met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat er weer glas komt in jouw kozijnen, zodat je niet langer in een gapend gat hoef te zitten of kou te lijden.

Wat wij doen

Naast het maken van glas op maat, kunnen wij natuurlijk ook het glas komen zetten. Wij weten namelijk als geen ander hoe lastig het is om glas in een kozijn te zetten. Dit vereist vakkennis en handigheid. Wanneer je het nog nooit hebt gedaan kan het zelfs voorkomen dat je het glas al breekt voordat je het in het kozijn hebt gekregen. Maar naast glas, kan je ons ook bellen voor het repareren van je kozijnen of het vervangen van de kozijnen. Want ook dit is een lastig karwei wanneer je er nog nooit mee hebt gewerkt. Daarnaast zijn kozijnen vaak het onderdeel van een gebouw die verwaarloost worden. Zo zien wij vaak achterstallige kozijnen en dit zijn vooral houten kozijnen.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in een reparatie van je kozijnen, vervangen van de kozijnen of in het glas op maat. Dan kan je het beste een afspraak inplannen met een van onze medewerkers. Zij kunnen je namelijk het beste helpen en je uitgebreid advies geven over onze producten. Wij zijn 5 dagen per week geopend en daarnaast zijn wij voor spoed ook in de weekenden te bereiken.