Turkije nog steeds een populair vakantieland

Er zijn in Turkije heel veel interessante steden waar een ieder meer dan genoeg voldoening zal krijgen tijdens een vakantie of stedentrip. Geniet van de fijne zandstranden, de heldere zee, de oogverblindende landschappen, historische bezienswaardigheden of reis terug in de tijd naar de wereld van de oude beschaving. Het land dat voornamelijk bekend staat vanwege de all inclusive vakanties heeft veel meer te bieden dan menig mens denkt. Bent u benieuwd wat u kan verwachten? Kijk dan op de website turkijeallinclusivevakantie.com

Turkije zit in de lift

De belangrijkste reden waarom toeristen naar Turkije op vakantie gaan is het aangename klimaat, de moderne accommodaties en de populaire all inclusive formule. Toeristen trekken voor een vakantie massaal naar de zonnige kustgebieden zoals de Egeïsche Kust, Lycische Kust en de Turkse Riviera. Maar de schoonheid van Turkije is juist verder land inwaarts te bewonderen. Wat te denken van de unieke landschappen, zoals Cappadocië en Pamukkale of bezienswaardigheden, zoals de Sultan Ahmetmoskee en de Hagia Sophia. Deze vindt je niet aan de kustgebieden, daarvoor zal je toch echt een verdere reis moeten maken door het prachtige land. Dat Turkije ontzettend veel te bieden heeft blijkt wel uit het aantal toeristen dat jaarlijks het land bezoeken. Het aantal is ruim 20 miljoen en nog steeds groeit het aantal toeristen in Turkije.

Bezienswaardigheden zijn overal te vinden in Turkije

Voor de vakantiegangers uit Nederland en België die genieten van een All inclusive verblijf aan de kustgebieden van Turkije, is er gelukkig ook meer dan voldoende te bezichtigen. Turkije bezit namelijk de meeste historische bezienswaardigheden van de oudheid van de hele wereld. Er is eigenlijk op elke bestemming wel een historische bezienswaardigheid te bewonderen. De mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden zijn in en rondom Side gelegen, maar ook in andere badplaatsen zoals Bodrum, Marmaris, Antalya en Alanya zijn bezienswaardigheden uit de oudheid te vinden.

Trek erop uit om het land te ontdekken

Om extra te genieten van je all inclusive verblijf in dit gastvrije land met uitmuntende bezienswaardigheden moet je er op uit trekken. Weg van je geliefde all inclusive resort en weg van alle luxe. Het is toch doodzonde als je tijdens je vakantie in een onbekend land niks ziet van de omgeving. Het zal een verrijking zijn voor je wanneer je juist wel het all inclusive hotel even laat voor wat het is en er op uit trekt om het land te ontdekken. Dit geldt overigens niet alleen voor een vakantie naar Turkije maar net zo goed voor vakanties naar Griekenland, Spanje, Portugal en noem maar op.