Een onesie kopen in Nederland en België

De vraag naar onesies zijn de laatste jaren enorm gestegen in landen als in Nederland en België. Terwijl de onesie in de buurlanden Duitsland en Frankrijk minder tot zijn recht is gekomen, heeft hij hier veel meer zijn plek gevonden. Ook in landen als Amerika en Engeland is de onesie allang niet meer weg te denken in de kledingkast van vele mensen. Wat maakt de onesie zo populair?

Onesies zijn er voor mannen, dames en kinderen

De onesie bestond in het begin voornamelijk alleen voor kinderen die in hun onesie heerlijk konden spelen waarbij ze lekker warm blijven en zich minder snel pijn doen. De onesie heeft gelukkig ook zijn intrede gevonden in de modewereld van tieners en volwassen. Onesie dames zijn vooral erg populair, maar ook de mannen weten de onesie zeker te vinden. Ze zijn in verschillende maten en prijsklassen te koop, maar ook in verschillende stijlen. Zo zijn er meer stoere en militaire onesies die vooral in de smaak vallen bij mannen. De dieren onesies zijn vooral populair onder tieners die hiermee naar feestjes gaan.

Onesies in verschillende stijlen te koop

Onesies waren vooral bij vrouwen populair, maar door de komst van de meer stoere onesies heeft deze ook zijn weg gevonden naar de mannen. Deze dragen vooral de onesies in zwart en andere donkere kleuren of juist meer de militaire onesie of de stoere tijger onesie. Vrouwen zijn toch meer geneigd om de meer lievere onesies te kopen met een zachtere uitstraling. Bij dieren onesies zijn de tijger, eenhoorn en de panda onesie erg populair en wordt vooral gedragen door tieners die de onesie veelal gebruiken voor een feestje. Onder studenten wordt de onesie vooral gebruikt voor thema feestjes en is de dieren onesie zeker een gewaardeerd kledingstuk om te dragen onder de mannen en vrouwen.