Op zoek naar een fijn matras? Kom dan naar matrassen Breukelen. Wij zijn gespecialiseerd in mooie en comfortabele matrassen. Als particulier kunt u bij ons terecht, maar we verkopen ook hotelwaardige matrassen aan hotelketens. Wil je thuis slapen zoals in een hotel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Test de matrassen zelf uit in onze winkel in Breukelen. Kom langs en beoordeel zelf de kwaliteit van onze matrassen. Je vindt er ook matrassen die buigzaam zijn. Ideaal voor elektrisch bedienbare bedden. Zo lig je altijd zo comfortabel mogelijk.

Matrassen Breukelen – waarom een goed matras belangrijk is

Hoe goed en veel je slaapt, heeft invloed op je gezondheid, geluk en productiviteit. Als je een slechte nachtrust hebt, kun je vermoeider zijn en meer stress ervaren. Je moet daarom altijd voldoende slapen. Natuurlijk is een goed matras daarbij van belang.

Matrassen Breukelen leveren matrassen van kwaliteit. Op het eerste gezicht lijken alle matrassen natuurlijk hetzelfde, maar er zit onderling toch veel verschil in. Denk aan de dikte en de grootte van het matras en aan het materiaal. De een slaapt liever op een hard matras en de ander heeft liever een zachte. Matrassen Breukelen biedt een groot assortiment voor iedereen.

 

Ook bedden in ons assortiment

Ben u ook op zoek naar een nieuw bed? Matrassen Breukelen verkoopt ook bedden inclusief matras. Kom even langs onze winkel om de bedden te bekijken. Ook verkopen we bedden met nachtkastjes en een kledingkast. Alles is mogelijk. Nog een voordeel voor u als klant: hoe hoger uw aankoopbedrag, hoe meer korting u krijgt! Online kunt u ons hele assortiment bekijken. Je vindt alle bedden, matrassen uit Breukelen, nachtkastjes en kasten.

Geef uw bezorgmoment door

Wanneer u online iets bestelt in onze winkel, bezorgen wij uw spullen gratis bij u thuis. Vul daarom altijd de juiste gegevens in bij uw bestelling, dan wordt de bestelling zo snel mogelijk thuis bezorgd. In de winkel en online kunt u zelf het beste bezorgmoment uitkiezen. Matrassen Breukelen heeft een langere levertijd, daarom wordt halverwege de wachttijd nog contact met u opgenomen over het bezorgmoment. Met vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.