Als makelaar Wendy van der Voort hebben wij verschillende diensten en werkzaamheden. Zo kunnen wij onder andere de vastgoedmarketing doen van jouw bouwproject. Wij dragen graag bij aan het opzetten van een goede en ook gerichte vastgoedmarketing campagne. Hierdoor zal jouw bouwproject erg bekend worden in de gehele regio. We zitten graag met jou om de tafel om te bespreken wat er allemaal mogelijk is voor jouw project. De campagne kunnen wij op verschillende kanalen voorbij laten komen. Denk bijvoorbeeld aan alle sociale media kanalen, maar ook verschillende websites. Naast vastgoedmarketing hebben wij ook andere diensten. Zo hebben we vastgoedbegeleiding, kopersadvies en vastgoedbeheer. In al deze diensten hebben wij geselecteerde en gespecialiseerde personeelsleden die jou maar al te graag verder helpen.

 

Onze diensten

Naast marketing zijn wij natuurlijk erg druk met de makelaarswerkzaamheden. Een daarvan, die wij zelf ook erg belangrijk vinden, is het kopersadvies. Hierin begeleiden wij kopers bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wij doen dit uiteraard in opdracht met de aannemer. Maak je gebruik van het kopersadvies, dan kan je ervan uitgaan dat de kopersadviseur het aanspraakpunt is voor jou tussen het aanschaffen en de oplevering van het huis. In deze periode gebeurt er namelijk veel voor de koper. Je zal namelijk bezig zijn met of je eigen woning verkopen of het aanschaffen van producten voor in je woning. Dan is het wel fijn om op de hoogte te blijven omtrent de nieuwbouw en ook wanneer de opleverdatum veranderd. Of dit nu naar voren of achteren wordt gehaald.

 

Bezoek de website

Ben jij iemand die momenteel bezig is met een nieuwbouwwoning aanschaffen en valt dit onder een van onze projecten? Dan is het kopersadvies geheel gratis voor jou. Je kan alle informatie over inloopspreekuren of de gegevens van jouw adviseur bij ons op de website bekijken. Daarnaast vind je hier ook onze overige diensten.