iPhone 6 is de nieuwe generatie smartphones van Apple. Voorgesteld op 9 september, worden de twee toestellen gekenmerkt door een geheel nieuw ontwerp en nieuwe dimensies: in feite met een 4.7 en 5.5 inch diagonaal scherm. Dun en zeer krachtig zijn de smartphones en het motto is dan ook “meer dan geweldig.”

Het Ontwerp

De iPhone 6 herdacht volledig zijn historische smartphone. We verlaten de vierkante vormen van de vorige modellen – van de iPhone 4 naar iPhone 5S – een form factor afgerond en dun te omarmen. De tip materiaal is altijd de geanodiseerd aluminium, met een wanddikte van 6,9 mm voor de 4.7-inch model en 7.1 voor de 5.5. Aan de achterkant zit een camera die iets uitsteekt de diepte zorgt ervoor dat de terminal veranderd.

iPhone 6 vertegenwoordigd de meest belangrijke stap vooruit in de geschiedenis van de iPhone. De iPhone is de meest populaire smartphone in de wereld en heeft het hoogste niveau van klanttevredenheid van de hele sector: nu hebben we het nog perfecte gemaakt, vanuit elk gezichtspunt. Alleen Apple kan de beste hardware, software en diensten combineren tot een niveau dat zijn weerga niet kent

Het glas voor, wikkel de hoeken en verzacht, hoewel niet in Sapphire Crystal biedt extreme weerstand tegen schokken en krassen dankzij een proces van versterking ion. De hoofdtelefoon beweegt op de bodem, en in de regel iPod Touch, gaat gepaard met een gat voor de verbinding Lightning alsmede een strip voor de luidspreker geïntegreerd.

De Hardware

Niet alleen de esthetiek van de nieuwe iPhone is vernieuwd, ook de binnenkant is vernieuwd
Hieronder een overzicht van de kenmerken van iPhone 6:

Retina-display HD-schermen 4,7-5,5 centimeter vereist niet alleen een nieuwe resolutie – 1334 × 750, respectievelijk, en 1920 × 1080 pixels – maar ook een vernieuwd ontwerp paneel. Onder het beschermglas zit in feite een polarisatiefilter. Dan is er de IPS-display met achtergrondverlichting dankzij een dubbele rij van LED’s. Beeldresolutie is ook hoog: 326-401 ppi.
Processoren: De iPhone 6 is voorzien van een chip A8 dual core 64-bit, gemaakt met een productie van 20 nanometer en een lager energieverbruik met 50% ten opzichte van de iPhone 5S.

Camera’s: De Melafonino mount camera’s zijn voor en achter vernieuwd. Als voor het doel iSight, heeft Apple besloten om te blijven op de 8 megapixels van de vorige versie, maar de gevoeligheid voor licht te verbeteren. Elke pixel CMOS is nu 1,5 nanometer groter. Bovendien, is de lens uitgerust met een optische stabilisator. Het verbetert ook de voorste camera FaceTime HD, voor de maniakken van Selfie’s;

Batterij: iPhone 6 is autonoom licht verbeterd ten opzichte van zijn voorganger de iPhone 5S, met ongeveer 14 uur gegarandeerde 3G praten, 10 uur surfen LTE, WiFi 11 en 50 het afspelen van audio. iPhone 6 Plus heeft echter de eer een significante toename van de energie prestatie: 24 uur 3G, 12 uur op LTE, WiFi en 12 in 80 voor het afspelen van audio.

Bron: http://www.iphone6-aanbiedingen.nl/