Al enige tijd is een internet en tv pakket populair onder de Nederlandse bevolking. Vandaar dat een website in het leven is geroepen om consumenten te assisteren bij het vergelijken van deze pakketten.

Internet en TV pakket

Wanneer je een internet en tv pakket gaat vergelijken dan kom je heel veel providers tegen die dit aanbieden. Daarbij is het mogelijk om televisie bij de ene af te nemen en internet bij de ander. Om dit overzichtelijk te maken is een nieuwe website gelanceerd.

Bij internet en tv pakket maken ze gebruik van een postcodecheck die achterhaalt wat de maximale internetsnelheid is en welke pakketten beschikbaar zijn op je adres. De volgorde van de internet en tv pakketten dat gemaakt wordt is gebaseerd op welk pakket het goedkoopst is. Hieraan zijn geen commerciële belangen gekoppeld.

De website maakt immers gebruik van de eerlijke internet vergelijker die als doel heeft om de vergelijkingswereld transparanter te maken en vooral eerlijker voor de consument. Veel vergelijkingswebsites laten zich verleiden door afspraken met providers en commercieel belang. Met de eerlijke vergelijkmodule is dit niet mogelijk doordat de prijzen bijgehouden worden door een externe partij.

Goedkoop internet en tv zeer in trek

Naarmate de populariteit van internet en tv toeneemt is de vraag naar een goedkoop pakket tevens toegenomen. In Nederland is de internetsnelheid gemiddeld 27 mbit/s. Hiermee zal men uitkomen bij goedkoop internet en tv van bijvoorbeeld Online of Telfort.

Bij goedkoop internet en tv zul je voornamelijk gebruik maken van ADSL internet. Dit internet is zeer goedkoop vergeleken bij kabel en glasvezel. Het nadeel hiervan is echter dat, bij een lange afstand tussen de wijkcentrale en het thuisadres, de maximale internetsnelheid niet altijd gehaald zal worden. Bij kabel en glasvezel kun je er van op aan dat je de snelheid krijgt die je beloofd is. Internet provider Fiber geeft zelfs een garantie en geeft geld terug wanneer ze de beloofde snelheid niet nakomen bij een glasvezel pakket. Wil je op de hoogte blijven van meer weetjes over internet providers? Houdt dan de website in de gaten.