Zie jij jezelf al helemaal slapen in zo’n prachtige boxspring? Een bed dat er ontzettend luxe uitziet en nét dat beetje extra geeft qua slaapcomfort? Maar heb je niet het budget om er duizenden euro’s aan uit te geven? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Want wist je dat je ook genoeg goedkope boxsprings te vinden zijn? Vanaf 900 euro heb je al een boxspring met alles erop en eraan!

 

En nu denk je misschien “Oh, maar dat is dan zeker een boxspring van mindere kwaliteit”, maar dat is echt niet het geval. Natuurlijk zijn er verschillen tussen een boxspring van 1.000 euro en een van 10.000 euro, maar voor 900 tot 1.500 euro kun je een prima boxspring kopen waar je heerlijk comfortabel op kunt slapen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stijlvolle Luxebedden celebration boxspring, die je hieronder op de foto ziet?

 

Deze boxspring heeft een solide houten frame met daarin een pocketvering. Op de boxspring ligt een pocketvering matras met 9 ergonomische comfortzones. Dit zorgt ervoor dat je geniet van optimaal comfort. De boxspring ziet er enorm stijlvol uit en is ook te bestellen in een elektrisch verstelbare uitvoering. Ontzettend mooi toch?

 

Zo zie je maar dat een mooie en comfortabele boxspring helemaal niet duur hoeft te zijn!

 

Een complete slaapkamer voor een zacht prijsje

Bij Luxebedden.nl kun je ook terecht als je op zoek bent naar een complete slaapkamer tegen een klein budget. Bij veel van de boxsprings die je bij Luxebedden kunt vinden, kun je namelijk bijpassende slaapkamer meubels kopen.

 

Neem bijvoorbeeld de velvet groene design boxspring van YOURdesign, die je op de foto hieronder ziet. Hierbij koop je het bijpassende velvet groene nachtkastje Cloud en zo heb je meteen een mooie set bij elkaar. Kies er nog een mooie ladekast of garderobekast bij uit en je hebt een complete slaapkamer. En dat alles kan voor zo’n 2000 euro!

 

Kies de goedkope boxspring in jouw smaak

Je hebt nu wel gezien dat het echt een optie is om een goedkope boxspring te kopen die stijlvol is en ook comfortabel slaapt. Qua modellen en stijlen is er genoeg te kiezen. Hou je van een slanke designer boxspring, dan is een boxspring zoals die op de foto hierboven misschien wel iets voor jou. Wil je liever niet dat je bed te veel opvalt in de slaapkamer en hou je meer van een klassiek model boxspring? Dan is de boxspring die je op de foto hieronder ziet misschien wel een goede keuze.

 

De belangrijkste tip die we je kunnen geven als je met een klein budget een boxspring wilt kopen is: ga vooral online en in de winkel even kijken wat je opties zijn en welke verschillende keuzes je hebt binnen je budget. Daarna kun je uit die range met boxsprings kiezen en bepalen welke stijl en kleur jij het mooiste vindt. Zo vind je absoluut een boxspring die je mooi vindt en die binnen je budget past!