Voor vrouwen zijn er verschillende trends voor horloges te noemen van het afgelopen jaar. Allereerst zien we steeds meer houten horloges langskomen bij de vrouwen en dan in veel verschillende varianten. Vooral in de herfst en in de winter zijn dit mooie accessoires om met jouw outfit te combineren. Daarnaast kan je een houten horloge met veel outfits combineren doordat het horloge een meer algemene stijl heeft. Daarnaast zien we dat erg contrasterend de goudtinten ook steeds meer in de mode komen. Vooral in de zomer zien we dit veel terugkomen doordat goud mooi te combineren is met zomerse kleuren. Ook zien we dat gouden horloges vaak gecombineerd worden met vrolijke kleurrijke armbanden.

Smartwatch komt ook meer in de mode
Naast bovenstaande horlogetrends komt de smartwatch ook steeds meer in de mode. Naast functionele groei, groeit dit horloge ook in design. Waar het smartwatch eerst iets typisch voor mannen was dus stoer en robuust eruit zag, is deze voor vrouwen nu ook veel te krijgen en natuurlijk ook in vrolijke kleurtjes. Steeds meer merken gaan op deze trend inspelen en komen ook met smartwatches op de markt waardoor er veel keus is als je een smartwatch zoekt. Veel verschillende kleuren en modellen zien we op de markt komen. Op deze manier kan je het horloge uitzoeken dat echt bij jou past in plaats van een klein aanbod wat eerder dus zo was.

Frederique Constant gaat mee met de trends
Het horlogemerk Frederique Constant volgt de bovenstaande horlogetrends ook. Je kan hier verschillende horloges vinden die met de trends mee gaan. Weet jij al welke trend je wil gaan volgen? Ga bij Frederique Constant rondkijken voor het aanbod dat zij hebben en wie weet loop jij binnenkort met een mooi nieuw horloge rond. Weet jij al welke trend jouw favoriet is en waar je iets mee gaat doen?