Wie Fermob kent denkt gelijk aan de modestad van Europa: Parijs. Fermob is een frans merk dat onder andere tuin en woonaccessoires aanbiedt. De collectie is heel divers en loopt van stoelen, banken en Fermob tuintafels tot bedden, lampen en andere tuinsets. Het merk focust zicht op hoogwaardig kwaliteit en een simpele uitstraling. De simpele uitstraling is dan weer te herleiden van de bankjes uit de beroemde parken van Parijs. De artikelen zijn gemaakt van aluminium waardoor het niet kan roesten in slechte weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Als je meer informatie wil over de artikelen stellen we voor eerst het artikel hieronder door te nemen.

Genieten in stijl

Stel je eens voor de omschakeling van winter naar lente komt er aan. Je tuinmeubelen hebben het hele jaar buiten gestaan en zijn door het barre weer helemaal verroest. Niet echt leuk als het zonnetje net begint door te breken en je lekker in de tuin wil relaxen. Met Fermob zijn deze situaties verleden tijd. Neem bijvoorbeeld de Fermob tuintafel, die kan je prima in de regen laten staan en wanneer het zonnetje zich laat zien zal het nog steeds eruit zien als voorheen. Dit komt door het materiaal aluminium. Nu kan je genieten van het zonnetje op een mooie en comfortabele tuinmeubel.

Tuinsets en aparte verkoop

Voor wie zijn tuin wil decoreren met Fermob meubelen, zit hier goed. Wij hebben de mooiste en grootste assortiment waardoor wij altijd wel wat voor ons klanten hebben liggen. Of je nou op zoek bent naar een bank, stoel, bed, salontafel of overige accessoires wij hebben het. We begrijpen dat je niet 1 stoel wil maar 4 met een tafel. Daarom hebben speciale pakketten gemaakt waar klanten uit kunnen kiezen. Deze pakketten bestaat uit bijvoorbeeld 1 tafel en 2 stoelen, 1 tafel en 4 stoelen en 2 kleine tafels met 4 stoelen.