Ik kan niet geloven hoeveel mensen bereid zijn om hun winnende roulette strategieën prijs te geven. Het enige wat je hoeft te doen is hun eBook te kopen en ze zullen je leren hoe je de volgende roulette miljonair kunt worden. En direct daarna zullen er kleine groene marsmannetjes op Aarde komen om hun veroveringstechnologie met je te delen. Even serieus nu, stop met het kopen van meer eBooks over ‘winnende roulette strategieën die je rijk zullen maken’.
Je kunt je afvragen waarom ik tegen deze zogenaamde ‘roulette mentoren’ of ‘roulette goeroes’ ben, die hun kennis voor slechts 9 dollar op eBay verkopen. Ik heb al zo vaak verhalen gelezen over mensen die deze gidsen kochten en zich toen realiseerden dat ze hun geld en tijd hadden verspild. Ik zie dit vaak gebeuren en ik denk niet dat het zal binnenkort zal stoppen omdat het internet meer en meer wordt gebruikt door nieuwe mensen.
Deze ‘nieuwelingen’ voelen zich aangetrokken tot alle methoden om snel rijk te worden en zij vormen de meerderheid van de kopers. Ze hopen dat het niet meer nodig is om weer aan het werk te hoeven als ze winnen bij roulette. Maar al snel zullen de meesten van hen de waarheid inzien en zullen ze het idee van het winnen bij roulette verlaten.
Maar als er geen winnende roulette strategie is hoe komt het dan dat veel mensen nog steeds winnen? Er zijn twee dingen die je erg zullen helpen. Het eerste is niet afhankelijk van jou: geluk, veel geluk. Het tweede is belangrijker dan geluk namelijke geldbeheer. Hiervoor moet je echt een goede zelfbeheersing hebben omdat de ‘tafel altijd naar meer vraagt’. Het enige betrouwbare advies is om te spelen als je geluk hebt en de tafel te verlaten wanneer je verliest.
Als je graag online roulette wilt spelen kun je een bezoekje brengen aan casinomeesters.nl. Je zult hier roulette tips & trucs, roulette handleidingen en roulette regels vinden.