Het convoi exceptionnel of het uitzonderlijke vervoer kennen we allemaal wel. Het vervoer waarbij je altijd goed moet oppassen als je het tegenkomt. Dit soort vervoer noemen we ook wel exceptioneel transport. Echter kan dit soort vervoer niet zomaar worden uitgevoerd. Want dit vervoer leeft niet de regelgeving na qua afmetingen of de hoeveelheid massa die vervoerd mag worden. Dit soort transport bestaat vaak uit onderdelen van bijvoorbeeld een vliegtuig of grote speciale machines voor in de bouw. Hierdoor is dit transport echt een vak apart en dit vereist ook veel specifieke kennis. Wij beschikken over bijna 100 jaar aan deze kennis en ervaring om werkzaamheden uit te kunnen voeren voor dit transport.

Exceptioneel transport mogelijkheden

Het exceptioneel transport kan je ook alleen maar uitvoeren als je ook beschikt over de juiste vervoersmiddelen. Ons wagenpark van vervoersmiddelen bestaat dan ook uit zware trekkers, eurodiepladers, uitschuifbare trailers en nog veel meer. Hierdoor is het mogelijk voor ons om deze werkzaamheden uit te voeren. Ondertussen zijn wij werkzaam in Nederland maar ook in het buitenland. Wij mogen dit transport dus in heel Europa uitvoeren. Ook beschikken wij over de juiste vergunningen om het transport werkelijkheid te laten worden. Daarnaast is het ook altijd mogelijk voor ons om nieuwe vergunningen te behalen, indien wij de vergunning missen om een bepaald object te mogen vervoeren.

Informatie aanvraag

Ben je benieuwd welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden op het gebied van exceptioneel transport? Op onze website staat alle informatie over onze soorten transport. Naast het vervoer van zwaar en speciaal transport, bieden wij ook nog het volgende aan: op- en overslag van goederen in onze loods, hijswerkzaamheden, open transport, huif transport en transport waarbij een autolaadkraan bij is betrokken. Heb je verder nog vragen aan ons? Dan kan je gerust telefonisch contact met ons opnemen en zullen we je vraag beantwoorden.