Wil jij meer ruimte in jouw magazijn? Dat kan best ingewikkeld zijn. De meeste magazijn zijn al zo economisch ingericht, dat er waarschijnlijk geen plekje meer zal zijn wat onbenut is. Wie met een ruimtetekort te maken heeft in zijn magazijn, zal toch wel in de problemen zitten. Het logistieke proces kan namelijk erg gehinderd worden door spullen die niet op de juiste plaatst staan, of spullen die een pad blokkeren. Het is dan dus zaak om zo snel en efficiënt mogelijk op zoek te gaan naar andere opslagmogelijkheden. Heb jij al nagedacht over het plaatsen van een entresolvloer?

 

Entresolvloer

Heb jij al wel eens naar de hoogte van jouw opslagloods gekeken? Het zou goed kunnen dat je hier gedeeltelijk of zelfs volledig een verdiepingsvloer in kunt maken. Zo wordt de hoogte van het pand nog eens goed benut. Zo’n verdiepingsvloer wordt een entresolvloer genoemd. Deze vloer wordt opgebouwd door binten op de bestaande vloer te plaatsen. Het is een zelfdragende constructie, die niet aan de zijwanden van het pand bevestigd hoeft te worden en waarvoor ook niet extra hijwerkzaamheden verricht hoeven te worden. Binnen een maand kan deze entresolvloer geplaatst en afgewerkt zijn, waarna je direct met de meer ruimte aan de slag kunt gaan. Op deze eenvoudige wijze is het gemakkelijk om je opslagcapaciteit zelfs te vergroten. En dat alles zonder een duur nieuw pand neer te zetten of huur te betalen voor meer opslagruimte. Jouw huidige opslaghal biedt volop mogelijkheden.

entresolvloer ferreto

Ferretto Group

Heb jij dringend meer opslagruimte nodig en denk jij dat de hoogte van jouw hal hoog genoeg is om er een extra verdieping in te creëren, dan kan een entresolvloer de oplossing zijn! Een eenvoudige oplossing voor een ingewikkeld probleem, dat is wat deze verdiepingsvloer voor jou kan betekenen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ferretto Group!