Om je vensterbank op te leuken kun je hier planten, doosjes, kaarsenbakjes en meer op zetten. Maar wat dacht je van een leuk bronzen beeldje dat gemaakt en gesigneerd is door een kunstenaar met passie voor het vak? Dan heb je echt een stukje kunst in huis gehaald waarin een object heel schoon in eenvoudige lijnen is neergezet. Het is perfect als cadeau voor een speciale gelegenheid. Je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke tekst in het beeld te laten graveren waardoor dit nog meer bijzonder wordt. Voor de mooiste bronzen beeldjes kun je terecht bij Kunstpakket.nl.

1. Bronzen dierenbeeldjes

De beeldjes die van dieren gemaakt worden zijn soms prachtig in meer detail vormgegeven, maar soms kan het ook mooi zijn om juist bepaalde details weg te laten. Hierdoor komen de details die er zijn nog meer naar voren en geeft dit een leuk effect. Het is leuk om een paar dierenbeeldjes te kopen zodat zij samen een geheel vormen. Voorbeelden zijn een beeldje van een springende dolfijn of van een mooi poserende haan.

2. Bronzen muziekbeeldjes

Bij de beeldjes van muziek worden vaak poppetjes weergegeven waarvan lijkt alsof deze de optreden van hun leven geven. Ze staan stil in de tijd, maar zijn toch in volle actie te bewonderen. Elke beeldje heeft namelijk de handen aan zijn instrument of stokje en heeft een spontane houding zoals een muzikant die zou hebben tijdens de act. Bij sommige beeldjes wordt zelfs een kledingstuk van kleur veranderd waardoor het bronzen beeldje nog mooier eruit ziet. Dit maakt dat deze beeldjes eruit springen!

3. Bronzen familiebeeldjes

Je huis is jouw thuis. Dit kun je laten zien in jouw beelden door bijvoorbeeld een beeldje met een leuk gezin te nemen of een moeder die liefdevol haar baby vasthoudt. Zo kunnen beeldjes zorgen voor een warm gevoel in huis dat samen met andere sierlijke accessoires een leuk tafereel kan voorstellen. Je kunt ook voor een beeldje kiezen van een jong meisje of jongetje dat op grote stoel zit wanneer net een jongen of meisje geboren is. Zijn of haar naam kun je dan in het beeldje laten zetten. Zo heeft het beeldje een verhaal wat erg leuk is.