De kerst moet gevierd worden met gezellige en sfeervolle verlichting. En kerstversieringen en verlichting is niet alleen meer voorbehouden voor binnenshuis. Ook uw tuin kunt u helemaal in kerstsfeer brengen. Steeds vaker zult u zien dat mensen ook de tuin betrekken bij hun kerstsfeer en waarom ook niet? De straat krijgt een heel gezellige uitstraling en u ontvangt uw visite al helemaal in de kerstsfeer. Er zijn dan ook mogelijkheden genoeg om uw tuin aan te kleden voor kerst, vooral met de kerstverlichting Fairybell.

Een lichtslang en kerstdecoraties
Met een lichtslang kunt u de zijkanten van uw woning helemaal versieren met gezellige kerstverlichting, voor een echt kersthuis. In de lichtslangen zit LED verlichting, zodat u ook nog eens heel zuinig uw woning verlicht en LED verlichting gaat ontzettend lang mee. Verder kunt u in de tuin allerlei kerstdecoraties neerzetten. Van een rendier tot een sneeuwman. En uiteraard zijn alle kerstdecoraties ook voorzien van energiezuinige LED verlichting.

Kerstbomen van Fairybell
Uiteraard mag een kerstboom in uw tuin niet ontbreken. En voor een mooie kerstboom in uw tuin, hoeft u tegenwoordig helemaal geen boom meer te laten kappen. Wanneer u een vlaggenmast heeft, dan kunt u met Fairybell hier een prachtige sprookjesachtige kerstboom van maken. En ook als u geen vlaggenmast heeft, er wordt een eigen deelbare vlaggenmast meegeleverd. Zo geniet u toch van een prachtige kerstboom in uw tuin. De kerstbomen van Fairybell zijn geschikt voor vlaggenmasten van 3 meter tot 10 meter. Uw Fairybell kerstboom is voorzien van honderden LED kerstlichtjes voor vlaggenmasten tot 6 meter. Heeft u een vlaggenmast vanaf 6 meter, dan zitten er duizenden LED lampjes in uw kerstboom. Met deze kerstboom creƫert u een fantastische kerstsfeer in uw tuin.