Ben je naarstig op zoek naar scriptiehulp? Dan is Scriptium wellicht het bureau voor jou!

Scriptium kan jou helpen met:

  • het nakijken van je scriptie
  • scriptiebegeleiding
  • scriptievertaling
  • transcriberen
  • hulp bij statistiek

Scriptium is een expertisecentrum en beschikt over de beste begeleiders en correctoren, die jarenlange ervaring hebben met het begeleiden van studenten en het nakijken van scripties en verslagen. Zij zijn thuis in diverse vakgebieden, van psychologie tot rechten, en van communicatie tot marketing. Tegen een billijk uurtarief word je gekoppeld aan een begeleider, die jou kan helpen met de problemen waartegen je stuit, aan wie je vragen kunt stellen en met wie je kunt sparren. Je kunt hulp krijgen bij het kiezen van je onderwerp, het formuleren van je hoofdvraag, het uitkiezen van de juiste bronnen, theorieën en modellen, het juist presenteren van de resultaten, en bij het schrijven van je conclusies, discussie en aanbevelingen. Scriptium biedt ook SPSS-hulp en statistiekbegeleiding, dus als je vastloopt bij statistische berekeningen, heeft Scriptium de geschikte experts in huis.

Naast de begeleidingsdienst heb je bij Scriptium de mogelijkheid om op ieder moment van de dag, 7 dagen per week, je Nederlandse of Engelse scriptie up te loaden, om deze te laten nakijken op taal, rode draad, structuur, inhoud en APA. Daarmee levert Scriptium de meest complete scriptiehulp van Nederland en België. Je kunt je stukken al binnen 20 uur volledig verbeterd terugkrijgen. De taalexperts van Scriptium corrigeren de spelling, grammatica, zinsstructuren en stijl. Daarnaast geven ze concrete feedback op de inhoudelijke knelpunten van je scriptie en op de samenhang en opbouw ervan.

Scriptium heeft diverse artikelen op de site staan, waarop doorwrochte informatie te vinden is over het schrijven van scripties en verslagen, van de inleiding tot en met de conclusies en aanbevelingen.

Scriptium is dagelijks bereikbaar, telefonisch of via mail (info@scriptium.nl). Voor meer informatie kun je ook de website bezoeken.