Tegenwoordig hoor je dat er in steeds meer wijken glasvezelkabels gelegd worden. Dit komt omdat een glasvezelkabel beter werkt dan andere alternatieven zoals koper, coaxkabels, etc. Voor het aanleggen van glasvezelkabels is het meestal niet nodig om te graven in tuinen. Rondom de erfgrens worden de kabels onder de grond naar jouw woning gelegd. Er wordt een klein gat gemaakt waar de kabels het huis binnen gaan.

Een glasvezelkabel is gemaakt van een kern van dun, doorzichtig glas. Hier omheen zit een beschermende laag, ook wel mantel genoemd, die beschermt tegen beschadigingen. De mantel alleen is niet genoeg en daarom zit er een extra bescherming omheen in de vorm van een dunne kunststof buis.

Glasvezelkabel specialist in de technische industrie

Bij ons kan je als bedrijf zijnde een glasvezelkabel aanschaffen. Wij houden ons als technische groothandel bezig met producten in de telecom- en data netwerken. Hier zijn we al meer dan 25 jaar actief in. Vandaar onze kennis en expertise op deze markt. Onze werknemers zijn stuk voor stuk specialisten die passie hebben voor techniek. Daarom kunnen wij kwaliteitsproducten leveren en helpen om de klant te adviseren in iedere specifieke situatie.

De voordelen van het aanleggen van glasvezelkabels zijn dat het veel geld kan besparen. Daarnaast maakt glasvezel de internetverbinding ook vele malen sneller. Verder is het mogelijk om data over een langere afstand te vervoeren. Al met al een extreem goede oplossing.

Contact opnemen over de glasvezelkabel

Als je vragen hebt of advies nodig hebt voor de glasvezelkabel dan kan je ons contacteren. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Dit geeft een beter idee over de kosten die verbonden zijn aan de producten die jij nodig hebt als bedrijf.