Een autolaadkraan is een kraan dat gemonteerd is op een vrachtwagen, aanhanger of iets dergelijks. Deze kraan word gebruikt om zware objecten te hijsen en te verplaatsen. Het handige aan een autolaadkraan is dat je objecten kan vervoeren met de vrachtwagen, en wanneer je bent aangekomen op de bestemming, je direct met de kraan de objecten kan plaatsen op de juiste plek.

Deze laadkranen kunnen verschillende functies hebben. Bijvoorbeeld om objecten te hijsen of voor het laden en lossen van goederen. In tegenstelling tot de mobiele kraan mag de autolaadkraan wel de snelweg op en heeft het wel een laadbak. Dit is een groot voordeel omdat dit meer mogelijkheden geeft voor het transport.

Autolaadkraan diensten

Wij bieden transport diensten aan waarvan de autolaadkraan behoort tot de transport voertuigen. De bakwagens beschikken over een fly jib waarmee je 32 meter in de lucht kan hijsen. Hiermee kan je dus ook aardig de hoogte in. Verder kunnen de bakwagens vergroot worden door een aanhanger aan de bakwagen te bevestigen.

Uiteraard zijn onze machinisten gekeurd en hebben ze een TCVT diploma behaald. Met hun specialistische kennis en ervaring zorgen zij er voor dat de lading veilig van de ene naar de andere plek word getild. Daarnaast is het goed om te weten dat de laadkranen bediend worden met een afstandsbediening zodat er op een veiligere manier te werk gegaan word. Ook heb je op deze manier een beter zicht op de lading tijdens het hijsen.

Contact opnemen over de autolaadkraan diensten

Als je meer informatie wilt over de autolaadkraan dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail. Onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen of een offerte aan te vragen voor een beter inzicht in de financiële bijkomstigheden. Wij streven er naar om binnen 24 uur antwoord te geven.