Zinzi: het merk voor al je zilver!

Zinzi is zo’n merk waar je maar geen genoeg van krijgt als je het eenmaal ontdekt hebt! De naam is perfect passend bij de zilveren sieraden die de merknaam Zinzi meekrijgen. Ontworpen door eersteklas sieraden ontwerpers. Wat dacht je van bekende namen als Fatima Moreira en Mart Visser! Wat ook fijn is, is dat er iedere zes maanden weer een aanvulling komt op de collectie. Armbanden, ringen, hangers, maar natuurlijk ook oorbellen. Allemaal gemaakt van eerste gehalte zilver, hoogwaardig materiaal dus, en bewerkt met een mooie rodium beschermlaag. Hierdoor krijgt het zilver ook nog eens een extra mooie uitstraling en verkleurt het niet.

Zinzi oorbellen

Zinzi biedt alle mogelijke soorten zilveren oorbellen. Variërend van uiterst trendy tot juist klassiek. Heel populair zijn de creolen, ook weer beschikbaar in allerlei uitvoeringen en maten. Met of zonder fonkelende siersteentjes in verschillende kleuren. Lange elegante hangers, ook weer in allerlei uitvoeringen, met of zonder uitbundige versierselen en in alle mogelijke kleurschakeringen. Oorbelletjes die zo fijntjes zijn dat je ze bijna niet vast durft te houden, maar ook flinke brede ringen waarmee je de show steelt. Of wat dacht je van de bijzondere schakel Zinzi oorbellen van Mart Visser? Hiermee draag je gegarandeerd iets unieks!

Zinzi zilver altijd een goede koop

De sieraden van Zinzi worden verkocht via exclusieve Zinzi aanbieders, dealers. Eén van de bekende verkooppunten van dit bijzondere sieradenmerk is zilver.nl Via Zilver.nl
kun je gewoon thuis rustig bekijken wat Zinzi allemaal te bieden heeft en kun je het gewoon direct bestellen bij zilver.nl. Met garantie en zonder verzendkosten. En daarbij krijg je ook nog eens 10% korting als je vier artikelen tegelijk bestelt.