Het is alweer bijna winter en dat betekent dat het minder lang licht blijft. Daarnaast wordt het over het algemeen ook kouder (hoewel je er tegenwoordig maar nooit zeker van bent). Maar goed, de koudere maanden vinden mensen vaak ideale maanden om rolluiken te kopen, maar dan natuurlijk wel voor een goede prijs.

Dat is dan ook waar dit artikel over gaat. Ik ga u uitleggen waar en hoe u snel en eenvoudig een scherpe rolluiken aanbieding kunt vinden. De zoektocht begint natuurlijk online, waar tegenwoordig vrijwel alle producten verkocht worden. Zo geld dit uiteraard ook voor rolluiken.

Rolluiken zijn online standaard al goedkoper

Zo dadelijk neem ik natuurlijk aanbiedingen met u door en leg ik uit waar u op moet letten bij de aanschaf van nieuwe rolluiken, maar eerst moet ik even iets anders kwijt. Namelijk, dat rolluiken online standaard al een stuk goedkoper zijn, dan bij een lokaal zonweringsbedrijf. Hoe komt dit?

De meeste webshops berekenen de prijzen van rolluiken op basis van doe-het-zelf-montage en doe-het-zelf-inmeten. Dit wil zeggen dat deze kosten komen te vervallen wanneer u online uw rolluiken koopt.

Om dan maar gelijk even met een klein rekensommetje te beginnen, voor montage betaalt u (afhankelijk van de aanbieder) gemiddeld tussen de €40 en €60 per uur. Voor het inmeten wordt meestal een bedrag berekend van tussen de €35 – €100. Dit zijn dus al kosten die u direct kunt besparen, wanneer u online uw rolluiken koopt.

Dan nu het vinden van een rolluiken aanbieding

Wanneer u een zoekopdracht doet via een zoekmachine als Google, dan zullen er direct een aantal resultaten verschijnen van aanbieders. Wij horen vaak dat klanten dan door de bomen het bos niet meer zien en eigenlijk voornamelijk puur prijzen gaan vergelijken. Natuurlijk is dit volkomen logisch en ook goed, want aanbiedingen hoeven niet altijd interessant te zijn. Hoe komt dit?

Rolluiken beginnen bij een bepaalde basisprijs, bij ons is dit €77. De prijzen lopen op, wanneer er afwijkende maten worden ingevoerd in plaats van de standaard maat die staat aangegeven. En precies dit is prijsbepalend!

Om u wat licht in het donker te geven, rolluikenland.nl is de goedkoopste online aanbieder van rolluiken online. Dit komt doordat wij rolluiken fabriceren in eigen beheer en doordat wij nauwkeurig samenwerken met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij de laagste prijzen van Nederland garanderen en wanneer wij rolluiken aanbiedingen in de strijd gooien, dan zijn dit ook echt topaanbiedingen!

Zonwering rolluiken prijzen

Ik heb zojuist al de prijs van rolluiken verklapt. Bij ons koopt u uw nieuwe rolluik vanaf €77. Hiermee zijn wij de goedkoopste aanbieder van Nederland.

Ook wij werken met het doe-het-zelf-montage en doe-het-zelf-inmeet principe. Dit zijn dan ook kosten die u direct op de totaalprijs kunt besparen. Hierdoor bent u goedkoper uit en wij kunnen u garanderen dat het prijsverschil niet in de kwaliteit zit. Wij houden namelijk de kwaliteit goed in de gaten en omdat wij de fabricage in eigen beheer hebben en korte lijnen met onze leveranciers, kunnen wij de kwaliteit van onze rolluiken waarborgen!

Geinteresseerd geraakt in ons aanbod? Neem dan even een kijkje op onze website en laat u verbazen over de mogelijkheden, kleuren en soorten rolluiken.