Stalen buispalen worden gebruikt in diverse situaties en kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. Ze worden voornamelijk gebruikt in situaties waar de werkhoogte en ruimte beperkt is. Vooral in situaties waar andere paalsystemen niet goed van toepassing zijn. De stalen buispalen kunnen worden ingebracht door middel van heien, trillen, schroeven en zelfs trillingvrij.

Het voordeel van een stalen buispaal is dat het een stuk minder zwaar is dan bijvoorbeeld een betonnen paal. Verder is het ook ideaal wanneer er geheid moet worden in een beperkte ruimte. Doordat ze ter plaatse op maat gemaakt kunnen worden geeft dit meer vrijheid in de bouw.  Daarnaast heeft het een hoog draagvermogen waardoor het veel druk kan weerstaan.

Stalen buispalen aanschaffen bij een specialist

Bij ons kan je stalen buispalen aanschaffen voor verschillende funderingswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in funderingstechnieken met ruim 25 jaar ervaring. Deze kennis en expertise passen wij toe in een hoop verschillende projecten. Al de apparatuur en gereedschappen zijn in bezit van ons en daarmee kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Wij staan voor kwaliteit en innovatie, zodat de levensduur en comfort gegarandeerd zijn.

Als je benieuwd bent naar onze werkzaamheden dan kan je op de website een overzicht vinden met projecten die we hebben uitgevoerd. Een mooie verzameling met foto’s kan je hier bekijken.

Contact opnemen over de stalen buispalen

Als je vragen hebt over de stalen buispalen dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder kan je vrijblijvend een offerte aanvragen om een beter idee te krijgen van de kosten van de werkzaamheden voor jou specifieke situatie.

We zijn gevestigd in Breda, dus mocht je een keer in de buurt zijn dan kan je gerust even langskomen voor vragen of advies.