Heeft U uw bedrijfsoppervlakte al goed ingedeeld maar komt U alsnog ruimte te kort? Een entresol vloer kan dé uitkomst bieden. Een entresolvloer voegt nog een extra verdieping toe aan uw bedrijfsruimte wat uw bedrijfsoppervlakte vergroot. Op deze manier kunt U nog meer artikelen opslaan en is ook veiliger.

 

Hoe werkt een entresolvloer?

De constructie wordt opgebouwd uit verschillende kolommen, sigmaprofielen in combinatie met houten- of metalen vloerelementen. Het voordeel hiervan is dat het weinig van de originele vloeroppervlakte in beslag neemt en het is gemakkelijk te plaatsen. Het voordeel van het werken met sigmaprofielen is dat het dingen gemakkelijk weg kan werken. Denk hierbij aan leidingen, sprinklerinstallaties en kabels. Alles kan in het profiel netjes worden weg gewerkt wat voor een professionele uitstraling zorgt. Traditionele entresolvloeren hebben deze mogelijkheden niet waardoor de verticale hindernissen gecreëerd worden.

 

Verder is het ook mogelijk om de constructie af te werken met vloer- of wand beplating waardoor er ook afzonderlijke ruimtes worden gecreëerd. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking.

 

Voordelen van een entresolvloer

Het grootste voordeel dat deze constructie met zich mee neemt, is dat het het de mogelijkheden van opberging vergroot. Zo bent U niet meer gelimiteerd tot de originele vloeroppervlakte en kunt U als het ware de hoogte in. Zo kunt U bijvoorbeeld nog meer paternoster systemen kwijt op de entresolvloer.

 

Een ander voordeel dat dit systeem biedt is dat het meer werkruimte bied rondom bestaande stelling. Uw werknemers kunnen beter bij de hoge schappen en maakt het dus ook veiliger om met deze stellingen te werken. Dit is voornamelijk ideaal voor wanneer U met grote of gevaarlijke objecten werkt. Het personeel hoeft dus ook niet meer met vorkheftrucks of ladders te werken. Met de entresolvloer kunt U dus nog beter van de bedrijfsoppervlakte gebruik maken zonder uit te hoeven bouwen.