De dag dat Samsung het nieuwe vlaggenschip voor 2015 gaat presenteren komt steeds dichterbij. Geruchten maken melding dat Samsung de smartphone aan de vooravond van het Mobile World Congress zal gaan presenteren. Vorig jaar presenteerde Samsung de Galaxy S5 tijdens het Mobile World Congress, maar dit jaar kiest het Zuid-Koreaanse bedrijf ervoor om het vlaggenschip een dag voor aanvang van het evenement te presenteren om zo meer aandacht te vestigen op de smartphone. Wilt u meer te weten of deze smartphone? Op de website www.samsunggalaxys6abonnement.net leest u alle informatieve over de Samsung Galaxy s6!

De laatste weken komen steeds meer geruchten de kop op steken met betrekking tot de Galaxy S6. Het toestel zal een volledig metalen chassis krijgen en afgewerkt worden met glas. Dit geeft de smartphone een strak uiterlijk en dat is precies waar Samsung met het vlaggenschip naar toe wil. De Galaxy S5 heeft niet opgebracht waar ze op hadden gehoopt bij het hoofdkantoor in het Zuid-Koreaanse Daegu. De Samsung Galaxy S6 moet the top of the bill zijn om weer aan te haken bij de andere smartphone fabrikanten.

Afgelopen bereikte ons het bericht dat de Samsung Galaxy S6 in vier kleuren beschikbaar zal komen. Het vlaggenschip komt in de kleuren donkerblauw, zeegroen, wit en beige op de markt. Het zijn totaal andere kleuren dan we eerder zagen de Galaxy S5. Dit heeft misschien te maken met het feit dat het toestel nu volledig voorzien is met een metalen chassis. Bij de Samsung Galaxy S5 gebruikte Samsung catchy namen zoals Copper Gold en Shimmery White. Of het Zuid-Koreaanse bedrijf dit jaar weer met catchy namen komt voor de kleuren is nog niet bekend. Maar wij denken dat dit wel het geval zal zijn.

Naast het bericht over de beschikbare kleuren voor de Samsung Galaxy S6, viel ons oog ook op een bericht waarin de prijzen voor het vlaggenschip van 2015 stonden. De Galaxy S6 wordt aanzienlijk duurder dan zijn voorganger en dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat het toestel verkrijgbaar wordt in drie verschillende versies, namelijk een 32, 64 en 128 gigabyte versie. De Samsung Galaxy S6 zal in Nederland verkrijgbaar worden met een vanaf prijs van 749 euro.

Bron: http://www.samsunggalaxys5abonnement.net/