We hebben allemaal wel eens iets te vieren. Soms zijn dit speciale dingen en soms wil je gewoon iets vieren omdat het kan! In de tijd van nu is het belangrijk om met elkaar te genieten. De Nederland ervaart steeds meer stres tegenwoordig. Dit komt vaak door gebeurtenissen op het werk of thuis. Het is belangrijk dat je er soms ook even uit bent. Denk bijvoorbeeld aan glowgolf? Wij bieden een hele gezellige glow in the dark golf Utrecht aan. Dit is niet zomaar een golf, maar een hele speciale. De naam verklapt het al een beetje, glow in the dark. Naast glow in the dark, heeft deze baan een volledige jungle uitstraling en is het in 3D. Hoe gaaf klinkt dat? Dit is de perfecte gelegenheid om er even uit te gaan met het gezin of met de familie. Maar denk ook bijvoorbeeld aan een personeelsfeest? Een Kinderfeestje? Of een verjaardag?

Glow in the dark golf Utrecht activiteiten

Naast onze glow in the dark golf Utrecht, kun je genieten van nog meer van onze activiteiten. Heb je het nog niet gezien na de golf? Geen probleem, je kan bij ons nog bowlen en naar de escape room. Wanneer je bij ons gaat bowlen, kan je genieten van onze lichtshow. Dit noemen wij ook wel het Magic bowlen. Daarnaast kan je deelnemen met jou en je team aan onze spannende escape room, genaamd ‘’The Postoffice’’. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk alle raadsels oplost en er snel weer uit bent.

Activiteiten reserveren

Wil je glowgolf bij ons reserveren? Dat kan heel gemakkelijk online via onze website. Verder kan je ons ook altijd telefonisch benaderen voor een reservering. Ook als je verder nog vragen hebt, of informatie nodig hebt. Zien we je snel op onze baan?