Ken je dat probleem? Heel langzaam internet. Het duurt eeuwen voordat YouTube filmpjes bufferen, mailtjes worden verzonden of een simpel document wordt geopend. Laat daar nu een eenvoudige oplossing voor zijn! Je kunt een glasvezelkabel kopen, wat het internet in door een simpele aansluiting weer vliegensvlug zal maken.

 

Voordelen glasvezel

Een glasvezelkabel heeft veel voordelen. Zodra de glasvezelkabel wordt aangesloten kan het internet direct vele malen sneller zijn dan wireless of via een andere aansluiting. Bovendien is het ook nog eens een veel goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld de ADSL kabel. Ook de coaxkabel is niet zo snel en relatief duurder in vergelijking met de glasvezelkabel. Dus wie kiest voor een glasvezelkabel kopen, maakt een investering die het zeker waard is. Deze investering levert namelijk direct een tijdswinst op. De glasvezelkabel maakt je werk dus vele malen efficiënter. En tijd kost geld, dus met een glasvezelkabel is dat snel terugverdient.

 

Hoe het kan dat de glasvezelkabel zo goed werkt, komt door het volgende. De kabel is niet gevoelig voor elektronische straling. Dit soort storingen zijn wel van invloed op de verouderde ADSL-kabel. Bij een grote capaciteit van de glasvezelkabel, kan er veel voordelige banbreedte worden ingekocht. Dat is dus ook een extra pluspunt om een keuze voor de glasvezelkabel te maken.

 

Glasvezelkabel kopen bij InfraTEL

Ben jij overtuigd? Een glasvezelkabel kopen kan bij InfraTEL. Zij bieden twee soorten glasvezelkabels aan. Dit zijn de singel modale lichtgeleiders en de multi modale lichtgeleiders. Het belangrijkste verschil tussen deze twee, is de golflengte. De single modale is bedoeld voor snelle en grote gegevensoverdrachten. Dit kan over lange afstanden. De multi modale is meer geschikt voor gematigde overdracht over middelgrote afstanden.

 

InfraTEL biedt naast glasvezelkabels ook andere benodigde producten voor pc en telefonie. Zij hebben een hele uitgebreide webshop, waar je alle technische benodigdheden kunt vinden. Wil je een glasvezelkabel kopen, ga dan naar InfraTEL!