Bij ons kunt u bowlen, maar ook kunt u gebruik maken van de escape room Maarssen. Deze staat bekend om de leuke kamer, die voor veel uitdaging zorgt als het gaat om ontsnappen. Wanneer je uiteindelijk weet te ontsnappen uit deze kamer is dit een heerlijk gevoel. Je hebt een uur om je hieruit te bevrijden en dit is erg uitdagend voor veel mensen. Bij onze escape room is een leuk verhaal te vinden over de achtergrond van onze kamer. Het doel is om een medewerker te vinden van een postkantoor. Deze medewerker heet John en is voor het laatst gezien op zijn werk in het postkantoor. Het doel is om hem op te sporen daarbij uit te vinden wat er gebeurd is met hem. Tijdens dit ultieme teambuilding uitje is het belangrijk om samen te werken anders gaat het je niet lukken.

Meer informatie via de site van Escape room Maarssen

Wanneer niet alles volgens plan gaat bij jullie is het belangrijk dat je nog steeds plezier hebt in de uitdaging. Zo kun je bij ons vragen om een coach die je alles laat zien van de kamer en die je tijdens het proces probeert te helpen. Maar tegelijkertijd zal er niet veel voorgezegd worden door deze coach. Zo kunt u de Escape room Maarssen toch ontsnappen met het minimale beetje hulp. Je kunt ervoor kiezen om vooraf tips te krijgen of dat je tijdens het proces het een en ander aan aanwijzingen kunt krijgen.

Alle informatie op de site

Alle informatie die u nodig heeft voor de Escape room Maarssen kunt u vinden op onze site. Zo hebben we een pagina waar u alles over het reserveren kunt vinden en een pagina waar algemene informatie te vinden is. Wilt u meer weten over ons? Dan raden we altijd aan om even op de website te kijken.