Tegenwoordig doen we graag in onze vrije tijd leuke dingen om even het dagelijkse leven te vergeten. Dit doen we met onze vrienden, familie of misschien collega’s. Het doen van activiteiten kan jullie band versterken en je maakt daarmee leuke herinneringen voor later. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om de juiste activiteit uit te kiezen. Dit is vooral ook erg afhankelijk van je gezelschap. Met collega’s is er vaak sprake van een ‘teamuitje’ en zal je misschien sneller voor een andere activiteit kiezen dan dat je met je vrienden of vriendinnen zult doen. Bepaalde activiteiten zijn daarnaast geschikt voor een ieder. De escape room in Maarssen is daar het perfecte voorbeeld van. Het is een spannende en grappige activiteit, die jullie band écht zal gaan versterken. Door middel van samenwerken is het de bedoeling om zo snel mogelijk, en binnen de tijd, te ontsnappen!

 

Escape room Maarssen – hoe werkt dit precies?

Je vraagt je nu misschien af hoe dit precies in zijn werking gaat. De bedoeling is dus dat je samen met jouw gezelschap zo snel mogelijk weet te ontsnappen. Je wordt opgesloten in een kamer vol opdrachten en raadsels en zult deze zo snel mogelijk moeten oplossen. Het werken onder tijdsdruk zal zorgen voor veel stress, maar wanneer het eenmaal lukt is dit een erg fijn gevoel. Je zult merken dat iedereen (hopelijk) zijn steentje bijdraagt. De een is beter in de ene opdracht en de ander heeft een andere opdracht weer direct door. Op die manier zorgt dus vooral het teamwork er echt voor dat je weet te ontsnappen!

 

Reserveer

Mocht je dit leuk vinden klinken en denken ‘dit past bij mijn gezelschap!’, twijfel dan niet en maak zo snel mogelijk een reservering. Het is vaak druk en de kamers zijn snel volgeboekt. Een reservering neemt namelijk best veel tijd in beslag, dus wees op tijd en kom op bezoek bij de escape room in Maarssen.