Veel mensen hebben een wit dekbedovertrek om hun dekbed heen zitten, maar lang niet iedereen vindt dit mooi. Vind jij de witte dekbedovertrekken zo saai en zoek je een echte eyecatcher voor in de slaapkamer? Dan kun je er ook voor kiezen om een dekbedovertrek met een printje aan te schaffen. Een merk dat erg goed is in het ontwikkelen van dekbedovertrekken met een printje, is Cinderella. Meer over de dekbedovertrekken van dit merk, lees je in dit artikel.

Cinderella: dekbedovertrekken met unieke printjes

Cinderella is een gerenommeerd merk dat al vele jaren gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken van het merk zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar onderscheiden zich voornamelijk van producten van andere merken door de printjes op de dekbedovertrekken. Zo kun je een Cinderella dekbedovertrek kopen met eenvoudige bloemetjes, maar ook met andere patronen zoals vlinders, bloesemtakken, hondjes, strepen, stippen en ga zo maar door. Zelfs als je hele specifieke eisen hebt voor jouw nieuwe en fleurige dekbedovertrek, is de kans groot dat je jouw perfecte dekbedovertrek in de collectie van Cinderella vindt.

Dekbedovertrekken de mooi zijn en mooi blijven

Als je een dekbedovertrek koopt met een uniek printje, wil je natuurlijk wel dat deze print ook echt mooi blijft. Was je de dekbedovertrekken van Cinderella, dan hoef je je geen zorgen te maken om vervaagde kleuren. De kleuren van de dekbedovertrekken zijn namelijk zo goed in de stof verwerkt, dat zelfs een hete was de kleuren niet kan verpesten. Zo kun je jouw Cinderella dekbedovertrek vele jaren op je bed leggen en iedere week wassen, zonder dat iemand ziet dat je jouw dekbedovertrek al zo lang gebruikt. Bij andere dekbedovertrekken gaan de kleuren vanzelf vervagen, maar bij de dekbedovertrekken van Cinderella duurt dit wel erg lang.