Zoekt u een logistieke partner die betrouwbaar en toonaangevend is en die vervoer over zee verzorgd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen onder andere zeevracht en luchtvracht. Dat zijn twee hele specifieke gebieden om werkzaamheden uit te voeren. Wanneer je hierin werkzaam bent, is het van belang dat je over de benodigde kennis en ervaring beschikt. Wij hebben dit allemaal in huis. Dit komt omdat wij al ruim 85 jaar in deze branche werkzaam zijn. Hiermee zijn we een onmisbare schakel in ieders logistieke keten. Daarnaast zijn we een familiebedrijf waar jij  als klant altijd op kan bouwen. Groupage en volle containers vervoeren is voor ons eigenlijk het dagelijks werk.

Vervoer over zee zending

Heb jij een zending die je graag zo snel mogelijk wil vervoeren over de zee? Dat kan bij ons. Dit kan je ook gemakkelijk bij ons online regelen via onze website. Allereerst kan je ons online afvaartschema bekijken om te zien op welke data de boten vertrekken en aankomen. Deze gegevens kan je dan gebruiken om je zending online in te vullen. Wanneer de zending gereed is bij je, kan je deze bij ons in de loods brengen. Wij zorgen er dan voor dat het meegaat met de schepen die dan klaar staan voor vertrek. Wist je ook al dat wij met vervoer over zee zo’n 170 bestemmingen kunnen bereiken?

Overige activiteiten

Naast het verzorgen van vervoer over zee, verzorgen we nog veel meer activiteiten en zijn we sterk in de volgende punten: opslag, distributie, verzekeringen, douanezaken en importnominatie. U kunt ons dus benaderen voor al deze diensten. Dit gehele pakket kunnen we ook voor u uit handen nemen. Het is een lastig pakket voor vele waarbij het fijn is als er enige expertise bij komt kijken. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie.