Niemand houdt natuurlijk van autoschade en iedereen doet er alles aan om het te vermijden. Wanneer het dan toch gebeurd, wilt U natuurlijk dat het zo goed mogelijk wordt verholpen. In Utrecht zit er een autobedrijf welke U perfect kunt helpen met uw ongemakken.

 

Een autobedrijf met 40 jaar ervaring

Waarom raad ik dit autobedrijf zo aan? Omdat het al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van schade herstellen. Doordat zij zo veel ervaring hebben in deze branche hebben zij natuurlijk ook erg veel kennis op gedaan. Met deze kennis zijn zij in staat om elke probleem goed aan te kunnen pakken. Niks is te gek voor ze en zij zullen altijd met het oog op perfectie, uw schade zo goed mogelijk herstellen. Sinds 1997 is dit autobedrijf gecertificeerd wat betekend dat hun kwaliteit gewaarborgd is. Ook is het zo dat dit wel garant staat voor de kwaliteit die zij leveren.

 

40 jaar ervaring zorgt voor specialisatie

Naast de standaard reparaties is het autobedrijf gespecialiseerd in verschillende vlakken. Hieronder is een klein overzichtje met de specialisaties die zij in huis hebben.

  1. Spotrepair: spotrepair houdt in dat zij ter plekke uw voertuig te repareren! Zo hoeft U niet moeilijk te doen om met het kapotte voertuig bij de garage te komen. Het autobedrijf komt U ter plekke redden en alleen de kapotte dingen repareren zodat U weer verder kunt.
  2. Polijsten van krassen: het is niet altijd nodig om lichte krassen volledig over te spuiten. Dit is dus vaak al snel te verhelpen door de krassen te polijsten. Dit verhelpt al snel de krassen dus hoeft het niet over gespoten te worden. Scheelt weer een hoop kosten!
  3. Reparatie van sterren: het is belangrijk dat uw ruiten in goede conditie zijn. Het is dus niet aan te raden om met een ster in uw ruit te blijven rijden. Het is dus mogelijk om snel en eenvoudig de ster in uw ruit te laten verhelpen. Dit wordt gedaan door een hars in de ster aan te brengen waardoor deze weer dicht.
  4. Uitdeuken zonder spuiten: het is dus mogelijk om uw voertuig uit te laten deuken zonder dat het over gespoten hoeft te worden. Dit scheelt wederom veel in de kosten.