Goedkope ps5 kopen? Nu al het best verkochte model van Sony, de Playstation 5. Nou ja, in ieder geval het snelste uitverkocht. De verwachtingen bij Sony zijn hoog wat betreft de verkoopcijfers want nog nooit is een gameconsole zo snel uitverkocht. Nu de Playstation 5 release heeft plaatsgevonden stellen ps gamers zichzelf nog maar een paar vragen;

  1. Wanneer is de ps5 weer te koop?
  2. Kan ik gebruik maken van een 2e pre-order?
  3. Waar kan ik de goedkoopste ps5 kopen?

In dit artikel geven we je een paar handige tips als je de nieuwe Playstation 5 nog niet hebt weten te bemachtigen. En geven we je het laatste nieuws omtrent de nieuwe gameconsole aanbiedingen.

Wanneer is de ps5 weer te koop?

De eerste oplage heeft plaatsgevonden in december. Middels de zogenaamde pre-order had je de kans om de ps5 te bemachtigen. Binnen enkele minuten waren alle Playstation 5 modellen uitverkocht. Helaas pindakaas dus, maar er is hoop. Vanaf januari is Sony druk bezig om een nieuwe lading naar Nederland te krijgen. Dus vanaf maart zijn ze weer volop verkrijgbaar!

Kan ik gebruik maken van een 2e pre-order?

Gebruik maken van de ps5 pre-order kan altijd maar of het veel zin heeft is maar de vraag. Diverse winkels hebben pre-orders aangenomen maar moesten helaas veel gamers teleurstellen. Je kan het proberen maar de kans is klein. Beter een beetje geduld hebben en wachten totdat de winkels weer vol liggen.

Waar kan ik een goedkope ps5 kopen?

Diverse winkels die zeggen de beste ps5 aanbiedingen te hebben maar heel veel verschil zit er niet tussen. Wel zijn er websites zoals playstation5kopen.com die de ps5 prijzen vergelijken en je de beste aanbiedingen laten zien. Dit gaat vaak in combinatie met een bundel of extra controller. Zoals net gezegd zijn de verschillen niet heel groot maar is het wel interessant om te kijken want elk tientje die je kunt besparen scheelt.

Winkels waar je de ps5 kunt kopen?

playstation5kopen.com
playstation5controller.nl
Bol.com
Mediamarkt
Wehkamp
Coolblue

Playstation 5 kopen tips

  • Pre-order is handig maar niet gegarandeerd op succes.
  • Betaal niet aan want er worden diverse mensen opgelicht.
  • Pas op met Marktplaats.nl want je betaalt snel veel te veel. Daarnaast is de kans op een incomplete of kapot model groot.
  • Maak gebruik van vergelijkingssites. Zo bespaar je tijd en geld.
  • Heb geduld. De meeste aanbiedingen komen later.